Red hot lips

Altså red, men kanskje ikke like hot når den brukes av godt voksne kvinner som meg. Uansett, i høst kjøpte jeg meg en knall oransjerød leppestift, og jeg elsker fargen.Jeg er ikke like begeistret for konsistensen på denne leppestiften fra Max Factor. Den er bløt, myk og fin når den tas på, men etter kort tid tørker den ut leppene. I alle fall mine lepper, og jeg må på jakt etter en ny som har den samme fine oransjerøde fargen.

Uansett, det er sol, det er fredag, det er frihelg og tid for red hot lips.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Red hot lips”

 1. Røde lepper kan være fint uansett alder det..men man må føle seg vel med det :)) Brukte det mye før..men siden jeg så si aldri er i selskap lenger er det ikke så mange anledninger der jeg syns det passer for meg å bruke det :)) Liker godt den rødfargen du viser her ❤ God helg fra Annebe

 2. Det er veldig rart hvor ulikt leppestift føles, selv fra samme merke. Jeg har funnet min favorittfarge, og håper at den aldri går ut av produksjon. Klarte etterhvert også å finne en som passet til bunaden min, den fargen bør være litt mer diskret.

 3. Hei Ingrid,
  den var knallfin!!
  Jeg synes ALLE tørker ut leppene mine, desverre, så jeg bruker mest «Labello» 😉 🙂

  Og så er det vel ikke for sent å ønske deg et riktig godt nytt år?!
  Kanskje du fløy over hodet på meg nyttårsaften … 😉

  Gleder meg å følge deg fortsatt i året som har begynt. Veldig fin blog! Og takk for alle svar jeg fikk når jeg har kommentert på bloggen din! Det er absolutt Ingen selvfølge og jeg setter ekstra stor pris på det! Og nettopp DET har gjort din blog til min absolute Favorit!!

  Klem fra Annette

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..