Yummi omelett på en søndag

Jeg fortsetter jakten på dager uten søt mat og i dag laget jeg den gode omeletten til lunch. Yummi altså, sier bare jeg. Omelett trenger ikke være varm og fylt med ost og skinke.Til en omelett visper jeg sammen to egg, en dasj melk og litt salt, og smører panna med litt smør før jeg heller eggeblandingen oppi. Legg lokk på panna og stek omeletten på litt svak varme til den er tørr på toppen. Da legger jeg en tallerken over, snur og sklir så omeletten tilbake i panna så den blir litt stekt på andre siden også.Jeg har toppet med spinat, grønnkål, avocado, tomat og squashstrimler i tillegg til parmaskinke, revet permesan, granateple og noen dråper balsamicoeddik. Om du ikke ønsker parmaskinke på toppen, så er jeg sikker på at den smaker godt uten også, men granateple, det er som små rubiner og må ikke sløyfes.

Omeletten du kan lese om HER, ser også veldig enkel god ut.

6 kommentarer om “Yummi omelett på en søndag

  1. Nice. Den omeletten så veldig god ut 🙂 Mye gode ingredienser. nam nam!
    Vi var på søndagstur i dag og Lars laget en tynn omelett som vi hadde på brødskiva. Med kakao og matpakken ut på tur var søndagen helt perfekt. Det gikk fra minus 7 til minus 2 ute ved kysten, men vinden var sur og sterk. brrr…

    1. Hei Mette. Omelett er alltid godt, synes jeg, også som pålegg. Det er deilig å komme inn etter å ha vært ute på tur i kulden. Da kan man ha det fint innendørs med god samvittighet. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.