Key lime pie

Hei og god søndag. Jeg laget en så fin dag for meg selv i går, du også, håper jeg. På impuls invitere vi gjester til å spise middag sammen med oss og jeg fikk lyst å servere noe til kaffen etterpå. Jeg ville det skulle smake godt og være raskt og enkelt å lage.Valget falt på Key lime pie. Er du ikke glad i å bake, eller sliter med å få tilfredsstillende resultat, prøv denne. Den smaker fantastisk, jeg lover og det kan umulig gå galt. Deilig kjeksbunn og frisk fløyelsmyk krem med smak av lime. Lovely, sier jeg bare.

4 kommentarer om “Key lime pie

  1. Denne fekk eg lyst til å prøve, men eg må ha laktosefri melk/fløte. Lure på om eg kan bruke det istedenfor den melka som står. 🤔

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..