Jeg liker en god start

Jeg liker en god start før en lang arbeidsdag i vinternorge og da er det kjærkomment å ha tid til en energigivende feelgood hotellfrokost. Jeg følger meg rett og slett bedre utover hele dagen når starten er god.Det er mye å velge mellom, men jeg ser at jeg spiser uansett det samme nesten hver gang. Det som jeg kjenner gjør godt for kroppen og fordøyelsen min. Jeg holder meg unna brødmat og sukker og spiser egg i forskjellige varianter, mye grønnsaker og litt pålegg som laks, sild, leverpostei og kaviar. Jeg avslutter alltid med en skål cottage cheese med yoghurt naturell toppet med frø og bittelitt tørket frukt. Og kaffe må jeg ha, mye kaffe. Nå kan arbeidsdagen starte.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

3 kommentarer om “Jeg liker en god start”

  1. Nam nam , det der ser jo bare sååå godt ut!
    Slår min tallerken med havregryn any day 😉

    ps. nå må du sjekke ut min nye nettside. Nå begynner den endelig å ta form, både med bloggdel (hele to innlegg! hey) og ikke minst en portfolio del. jeg er veldig fornøyd. Eneste er at for å få kommentert så må du klikke inn på selve innlegget (headingen) og så helt i bunnen kommer du til kommentarfeltet. Det skal jeg forsøke å finne ut av, sånn etter hvert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..