What to see 1

Det er allerede helg igjen, og kanskje har du lyst å flykte inn i en annen verden en stund. Sette deg i godstolen og bare la deg underholde. Noen ganger er det så fint. Jeg liker serier. Serier jeg slapper av med og som gjerne tar meg med inn i et annet liv og gir litt feelgood. Men, det er en tidstyv og går på bekostning av både TV og litteratur. Her er noen av de jeg liker.

Suits.

Dette er en amerikansk advokatserie der alle advokatene på kontoret må ha juseksamen fra Harvard og Harvey og Mike er hovedpersonene. Problemet er bare at Mike ikke er advokat i det hele tatt, men det må ingen få vite. Jeg har sett alle 5 sesongene på Netflix og håper at sesong 6 og 7 også snart er på plass.

Rita

Rita er lærer på en dansk barneskole. Hun er skikkelig kul og ordner opp i de fleste situasjoner. I alle fall på skolen, litt mer rufsete på hjemmebane. Rita kan ses på Netflix og nå er sesong 4 på plass og jeg gleder meg til å se de episodene.

Dicte

Og så liker jeg den danske drama/krimserien Dicte. Dicte er journalist i Dagbladet og blander seg inn i politiets arbeid. Vi følger henne både privat og på jobb. Hun kan ses på Netflix.

The Crown

The Crown er ikke til å unngå. Jeg har sett første sesong og gleder meg til jeg skal se sesong 2. Fantastisk god serie om Dronning Elisabeths liv. På Netflix denne også.

Le Bureau

Le Bureau finner du på NRK nett-TV. En utrolig bra fransk spionserie/triller jeg er hektet på for tiden. Vi er på innsiden/administrasjonen av den franske etterretningen og vi følger også spionene i deres virke ute i felten.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “What to see 1”

 1. Hej Ingrid. Tack för serietips. Jag bara älskar Suits, har sett alla avsnitt på Netflix. Dicte tycker jag också om, men har bara sett de avsnitt som gått på svensk tv.
  Tack för ditt mail, kul att höra av från dig. Och synd att du inte kan kommentera på min blogg. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att fixa det… Jag har nu Registrerad användare – inkluderar OpenID. Men jag ändrar till Användare med konto i Google , kanske det går bättre för dig då?
  Annars finns ju bloggen på FB, om du vill skriva en rad där:).
  Ha en skön helg
  Kram Maria

 2. Jeg har sett The Crown og venter på sesong 3, men den kommer nok ikke før mot slutten av 2018.
  Jeg så også Victoria på NRK, og håper veldig på en fortsettelse. Ellers er nok jeg mer på Digitalarkivet og MyHeritage enn foran TV. Når jeg trenger en avveksling ligger det meste av Tv3 programmer og filmer på Viafree.

 3. Hei, kjekt med anbefalinger angående serier. Eg ser på When Calls the Heart, god feel serie 👍God helg 😃

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..