Appelsinjuice, ingefær, chilli og gulrot

Den blandingen er hva jeg har brukt i min freshe frokostjuice. Det er så godt å starte dagen på en sunn og god måte. Da er det enklere å fortsette med sunnhet utover dagen også. At disse ingrediensene, i tillegg til å smake godt også gjør godt for kroppen, er jo et stort pluss.Jeg presser et par appelsiner og river de andre ingrediensene fint før alt til slutt kjøres i min lille uunnværlige miniblender.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

3 kommentarer om “Appelsinjuice, ingefær, chilli og gulrot”

  1. Artig spørsmål du stiller over her, skal man gå på høyre eller venstre side av stien…..?
    Merket da vi gikk rundt i Singapore, på mega brede fortau og shoppingmalls med bred passasje, at her var det å gå på motsatt side enn vanlig, antagelig pga trafikken også kjører på motsatt side enn hva vi er vant med i Norge og Italia…. !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..