En dag uten planer

En dag uten planer er også en plan og hvor deilig og kjærkomment er ikke det. Dette er min femte og siste fridag i denne friperioden. I morgen er det jobb igjen og jeg blir borte hele helgen og kommer hjem søndag kveld.I skrivende stund pisker regnet mot vinduene og vinden uler rundt hushjørnet. Skikkelig ufyselig vær og jeg går mot mitt nyttårsforsett og tar bilen til butikken. Altså, slike dager som dette er deilig innevær og som vanlig får jeg nok hendene fulle av ting jeg finner på å gjøre. Kanskje kommer noe her på bloggen også senere i dag, men akkurat nå har jeg ingen planer.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “En dag uten planer”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..