Happy valentines day

Jeg er i Ålesund og har ikke engang ofret tanken på at det er valentines day i dag før jeg våknet i hotellsengen og åpnet iPaden.Valentines er en dag jeg ikke har implementert i mitt liv. Trolig fordi dagen «ikke eksisterte» da jeg var ung og da den kom til lands har det aldri blitt at jeg har gjort noe særlig utav den.Kjøpesenteret her i Ålesund var i alle fall pyntet og klar for kjærlighetsdagen, både med ballonger, blomster og varer.

Feirer du valentines day?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Happy valentines day”

  1. Eg vil heller ha ein uventa blomsterbukett, sjokolade, middag eller ……. på ein heilt alminneleg kvardag. Det er kos det 🙂
    Vi må hugse å gje ein klem og gode ord til dei vi er glade i – og glade for, kvar einaste dag, Det meiner eg er langt viktigare enn å feire Valentinsdag ein gang for året. Som kjent er det kvardagar det er flest av. ❤

  2. Jeg holder ret meget af at markere og fejre vigtige ting, men jeg har det som du at jeg ikke rigtigt at taget Valentins dag til mig fordi den ikke fandtes i vores del af verden da jeg var ung. Men altså kærligheden er da virkelig værd at fejre ❤️

  3. Da ønsker jeg deg – som min online venn – en riktig Happy Valentine dag! For det har jeg ønsket mange i dag, på jobben, mamma, mannen min og flere 🙂
    Koselig det med en dag i kjærlighetens tegn. Det trenger vi !!! 🙂

    Valentine klem fra Mette

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..