Alta

Jeg har pakket kofferten igjen for noen dager på farten. Jobben har tatt meg med nordover til Alta i dag. Her er vindstille og kaldt og sannsynligheten stor for at kvelden tilbringes innendørs på hotellrommet. Jeg skal stå opp grytidlig i morgen, så uansett blir det tidlig kveld.

Jeg synes de er så fine disse benkene som er formet som båter. Ja, jeg ser i alle fall på dem som båter.Ungdomsskoleelever har fått utfolde seg med isskulpturer utenfor katedralen som ligger midt i byen. Det er en stund siden jeg har vært her nå, så det var fint å komme hit og oppleve litt vinter. I morgen går turen sørover igjen og til Molde.

3 kommentarer om “Alta

  1. Godt du får tid til å se litt rundt også når du er på tur. Har vært i Alta en gang men kan ikke si jeg kjente meg igjen. Så masse fine isskulpturer.

    Ha en fortsatt fin tur🙂

    Klem fra Janne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..