Rise and shine

Det er ny dag, ny uke og ny måned om kun et par dager. Her hos meg meldes det om kulde og snø de nærmeste dagene. Det er jeg ikke så glad for. Utenfor er det grønt, en farge jeg er godt fortrolig med.

Jeg venter på våren. Hva venter du på og ser frem til?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

9 kommentarer om “Rise and shine”

 1. Her er det hundekoldt, og de lover mere kulde – og sne – i de kommende uger. Jeg ville også hellere have forår 🙂 Men jeg synes ikke kulden er så slem når det er lyst og solen har magt som den har på denne årstid. Og jeg trøster mig med at foråret er lige om hjørnet!
  God – kold, og forhåbentlig solrig – dag til dig!
  Knus fra Nana

  1. Her er også iskaldt og nå drysser snøen såvidt ned fra himmelen. Som du sier, våren er forhåpentligvis like rundt hjørnet når denne kuldeperioden er over. Klem, Ingrid

 2. Stort tillykke til Norge med alle de fine medaljer til OL. Samt tak til NORGE med en spændende krimiserie Grænseland, så den i går på Svensk tv. God dag til dig og dine
  Charlotte

 3. Jaaaa, jeg venter på våren og ikke minst ☀️. Den har vært borte altfor lenge nå. Lengter å gå turer uten å være livredd for å dette. Her er det så mye snø og så glatt å gå. Liker hvite vintere, men nok er nok nå😉👍🏻

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..