Saturday evening

Min lørdagskveld er faktisk ganske fin. Fin i den forstand at den er stille, rolig og avslappende etter en lang dag på jobb. Å fly tur/retur LasPalmas er ganske langt i en Boing 737. Vi blei hentet på hotellet klokken 06 i dag tidlig og var tilbake på hotellet klokken 19.45.Jeg digger å bare ligge i hotellsengen, surfe litt på nettet på nyheter, sjekke Snap, Instagram, FB og kanskje se en episode av en serie eller film, eller lese litt i e-boken fra biblioteket. For tiden leser jeg En moderne familie av Helga Flatland.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Saturday evening”

 1. «En moderne familie» har eg lese for ei stund sida. Eg las nettopp at dette at godt voksne par går frå kvarandre, er ein stigande tendens.
  Det var svært interessant å lese barna sine ulike meiningar og oppfatninger av foreldra og deira forhold. Flott bok som eg gjerne tilrår fleire å lese. God natt til deg. !

 2. Mysigt! Skönt att koppla av efter en lång dags jobb. Jag beundrar dig som är flygvärdinna, jag tycker det är läskigt att flyga. Speciellt vid starten:).
  Vi planerar en resa till Marina nu i april, får se om det blir flyg eller bil:)
  Ha en fin kväll
  Kram Maria

 3. Ja det er en lang tur! Jeg har aldri vært på Gran Canaria, synes det er så himla langt å dra. Jeg har en kollega som dro til den øya som er enda lenger unna, de mellomlandet på Gran Canaria. Husker plutselig ikke navnet på den øya nå da… men det var også en ferie for en uke. 9 timer på fly i hvertfall … huttetu!

  Hilsen Mette

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..