Kyllingrullade

Kyllingbryst er ofte å finne på vårt middagsbord. Det er så godt og så enkelt og det kan tilberedes på uendelig mange forskjellige måter. Denne ganger er det fylt med deilig myk mosarella, soltørkede tomater og frisk basilikum for så å bli pakket inn i spekeskinke.Har du lyst å lage dette finner du oppskriften HER.

2 kommentarer om “Kyllingrullade

  1. Kylling – min favoritt !

    De 3 ukene vi var hjemme i Norge, spiste vi fisk og kylling 🙂 – og pølser 1 gang.
    Veldig deilig – og mannen påstå han hadde gått ned 2 kilo……?!?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.