Påsken er gul.

Påsken er gul som solen, nyklekte kyllinger og som lemon curd. Nå er det tid for å planlegge de deilige fridagene og hva passer vel bedre enn å lage påskegul lemoncurd til å smøre på nystekte scones. Tenk så deilig, sitte i solveggen utenfor hytta, hjemme på terrassen eller ute på tur med nystekt lunt bakverk mellom fingrene.Scones trenger lite eller ingen forberedelser og ingrediensene har de fleste av oss i skuffer eller skap allerede. En veldig god oppskrift finner du HER.Nystekte scones er absolutt en av mine favoritter og i alle fall ingen tur til London uten å spise dem med en kopp te, clotted cream og syltetøy/curd opptil flere ganger.Lemon curd er så friskt og godt. Jeg elsker det meste som har smak og lukt av sitron. Finnes det noe mer fresht. Lemoncurd kan du også bruke til dessert og som du kan lese om HER.

Nå er det bare å skrive opp en sitron ekstra og noen rosiner på handlelisten. Og du, har du ikke melk eller kulturmelk i kjøleskapet til scones kan du gjøre som meg, blande det du har. Jeg blandet kefir og husholdningsfløte og du kan sikkert bruke yougurt også.

2 kommentarer om “Påsken er gul.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s