Big dreams small spaces

Våren er i anmarsj, og med den følger ofte lysten til, og gleden over, å være mer ute i hagen. Jeg venter på, og drømmer om, skikkelig vårfølelse og gode temperaturer som gir meg lyst til å være ute i hagen. Imens koser jeg meg med hageprogrammer på Netflix og gleder meg over å se hvor fint det blir. Iherdig innsats, pågangsmot, glede og entusiasme gir store forandringer.

Monty Don, som er hageprogramkjendis i England, hjelper vanlige mennesker med å lage sin egen drømmehage. Her kan du se klipp fra noen av episodene.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..