5 ting du kan gjøre mens du venter på våren

-Kjøp noen fine georgineknoller og sett dem i potter med jord. La dem spire og vokse innendørs i vinduskarmen til de kan plantes ut i bed eller i passe store krukker på terrassen. Jeg elsker Georginer og de finnes i mengde farger og varianter. Det er bare så synd at sneglene liker dem like godt som meg.

-Gå gjennom klesskapet og gjør det klar for vår og sommmer. Kvitt deg med det du ikke trenger og vurder strengt om du har behov for noe nytt.

-Lag deg en bucket list for årets vår og sommer.

-Gjør soverommet ekstra rent for støv i kriker og kroker, bak og under sengen. Ta madrassen ut i friluft og bank den, luft dynen utendørs og vask gjerne gardinene. Og for all del, skift til rent sengetøy. Første natten etter dette vil rett og slett være magisk.

-Ta våren inn i stuen ved å dra til gartneriet og kjøpe noen sommerblomster eller krydderurter som du kan plante i champagnekjøleren og sette på bordet. Sett gjerne på litt musikk som gir deg gode vår- og sommervibber, eller lyden av fuglekvitter dersom har den appen. Jeg har ikke det, men tror den finnes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.