Vår i vinduskarmen

Det er så fint å gå ned i kjelleren og kjenne litt på vårstemningen i vinduskarmen. Der spirer og gror det og det gjør meg så glad. Jeg lar meg så lett begeistre når jeg ser de små skuddene som kommer opp fra jorden og som blir til små nydelige blomster.

I høst, litt for sent egentlig, tok jeg inn en stor og to små rosa margaritter på stamme. To av dem har overlevd og nå er de så friske og fine der de står i sin nyutsprungne grønne prakt. Håper bare de gir meg en fin blomstring i sommer. Margaritter er en av mine mange favoritter. De blomstrer hele sommeren, krever ikke så mye og tåler ganske godt både regn og vind som vi har en del av.Jeg har arvet disse begoniaknollene fra min far, så de har affeksjonsverdi. Se så fint de spirer. De fra far er røde og så har jeg noen gule og oransje som jeg har kjøpt. De tåler også vårt fuktige klima ganske godt og blomstrer hele sommeren.Georgineknollene jeg satte i jord for et par uker siden har også begynt å spire. Jeg kjøpte flere typer, men har holdt meg til hvitt og rosafarger. Som jeg gleder meg til det blir tid for å plante dem ut. Disse skal være på hytta på Sørlandet. Her hjemme har vi altfor mange snegler som spiser dem opp.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Vår i vinduskarmen”

  1. Blir fint med våren når det spirer og gror igjen..Jeg har ikke noe som har overrvintret, så her blir det å kjøpe litt nytt til å ha på verandaen :)) Leste det forrige innlegget ..tøft med slike utfordringer.. Her er det jo jeg som er den som ikke orker klarer så mye lenger..men har heldigvis god støtte av mannen :)) Jeg har jo vært pårørende i ulike sammenhenger jeg også..og det gjør store forandringer i hverdagen..Gode ønsker til deg og dine ❤ Annebe

    1. Det går stort sett fint, Ingvild. Vi har jo hatt det slik i 12-13 år nå og alt blir en vane. Jeg blir bare lei noen gnager og så er det fintat det er blitt mer fokus på senskader den siste tiden. Klem tilbake til deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..