To danske damer

Det finnes en nesten uendelig mengde blogger her ute i cyberspace, og motivasjonen for å formidle varierer. Like mye varierer innhold og tematikk. Det er de aller færreste som tjener noen kroner på hobbyen sin, for det er en hobby for de fleste. Også for meg. Det jeg savner, er å finne inspirasjon fra flere andre norske godt voksne kvinner som deler av sitt hverdagsliv. Jeg har funnet to flotte godt voksne danske damer som jeg besøker jevnlig.

Nana med bloggen Mitt landliv Nana, hun forteller om sitt liv på en dansk gård. Nå har de nettopp kjøpt, og overtatt, en ny gård, hun og mannen, og skal flytte dit med alt som det innebærer.

Pia med bloggen Fifty Fabulous Pia er buddhist og deler med seg av sitt hverdagsliv, sine tanker og sine reiser.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “To danske damer”

 1. Åh, hvor er du sød, Ingrid at du nævner og linker til min blog! Tusind tak!! Du ved at jeg er meget glad for din blog, og jeg er også vældig glad for at du besøger min 🙂 Og sikke et fint billede du har taget. Det er en sjov effekt at billedet er «dobbelt».
  Tak, igen, søde Ingrid! Og god søndag til dig!
  Knus fra Nana

 2. Så fint at du deler gode tips og linker. De skal jeg sjekke ut 🙂
  Jeg har også to voksne danske damer jeg følger, den ene kjenner du kanskje til (jeg har vel nevnt henne før tror jeg) Liselotte fra Slagt en hellig ko (http://www.slagtenhelligko.dk/ ) og så er det danske Christina Greve som er coach og selvlært fotograf. Hun sistnevnte synes jeg er så flott å følge, min hobby er jo foto som du vet så for meg er dette gull verdt. http://christinagreve.com/
  Jeg kan absolutt anbefale henne til deg også, fordi hun har flere «gratiskurs» som du kan laste ned – pdf filer – og lære mer om fotografering. Kjempekjekt!

  Kanskje flere henger seg på her nå og tipser om voksne bloggere? Er det noe jeg ikke orker så er det i hvert fall «topplisten» på Blogglisten (med unntak av Trines matblogg da…)

  1. De fleste toppbloggere er unge jenter med et innhold som er rettet mot en annen type lesere enn oss godt voksne kvinner. Alt til sin tid, tenker jeg. Klem, Ingrid

 3. Ja, her var det flere fine bloggtips:-) Det er ikke alltid så lett å finne frem til gode blogger man vil følge med på i «bloggjungelen» der ute. Hilsen fra Marianne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..