To små leoparder

To små søte leoparder og jeg lot meg sjarmere. Sjarmere av disse to som blikket mitt falt på, og jeg var solgt. Borte vekk var nyttårsforsettet om å ikke kjøpte ting jeg ikke trenger, for jeg trenger virkelig ikke disse.Jeg blei sjarmert og jeg håper at barnebarna også skal bli sjarmert. Vi er på fritidsboligen vår som ligger 5 minutter i bil fra Dyreparken og da passer det fint med leoparder som salt-og pepperbøsse, tenkte jeg.

Håper du nyter denne onsdagen i sol og sommervær slik som meg, og i morgen er det fridag og kanskje langhelg til og med for deg.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “To små leoparder”

 1. Det er så MYE vi ikke trenger Ingrid….
  trenger vi f. eks. nye klær, sko, vesker osv osv hver sesong???? Og kjøper likevel?
  Men noe vi virkelig TRENGER det er glede, nye inntrykk, noe for sjelen…
  og får vi ikke alt dette når vi av å til gir oss selv en glede ved å kjøpe noe som ikke gjør annet enn å glede oss???
  Så kooose deg med leopardene og alt ellers som til tider «roper på deg».!!! Hjelper slikt til å gjøre hverdagen og alt som følger med litt lettere så TRENGER du slikt! JA!! 😉
  Smil fra Annette

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..