Og så kom regnet

Blå himmel og solstråler som varmet og kilte på nese og kinn i formiddag måtte vike for mørke regntunge skyer i ettermiddag og vi søkte tilflukt i utestuen.Tenk at vi er kommet til den deilige tiden hvor vi kan være ute i lettere klær og sandaler.

Note to self, kjøp nye solbriller.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

11 kommentarer om “Og så kom regnet”

    1. Vi har mye glede av den lille enkle hagestuen, spesielt på kveldstid ved peisen. Vi har ofte litt kjølige kvelder, så da varmer det godt med et glass vin og peisbål. Kanskje kommer bilder etterhvert. Klem, Ingrid

  1. Da jeg bodde mest i Norge, hadde jeg også alltid bare 1 par solbriller….MEN, i Italia nytter ikke det, da de brukes jo så mye, så nå har jeg ehhh…5 par. ALLE forskjellige, men igjen blir det liksom 2 par som blir favorittene…..he he

  2. Synes også både solbriller og ikke minst toppen din bare var både kledelige og nydelige og jeg er så «frekk » at jeg våger å spørre hvor du har kjøpt den ? 🙂 Tror kanskje at den hadde kledd også meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..