Ting jeg liker

Ananas minner meg om sommer, sol og deilige dager. Jeg liker ananas.

Og så er den ganske så kul og dekorativ å se på, i tillegg til at den kan brukes til så mye forskjellig.

Den kan spises naturell som en frukt, lun som dessert, frossen til å ha i smoothie, til yoghurt naturell og cottage cheese og i middagsretter for å nevne noe. Løp og kjøp, men kjøp den moden, søt og god.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Én tanke på “Ting jeg liker”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..