En liten overraskelse

Små hyggelige overraskelser i hverdagen er gøy. Send en liten håndskrevet hilsen til noe du er glad i, og som du synes fortjener en liten overraskelse i postkassen. Tiden er forbi da det var spennende å vente på posten og se hva postmannen hadde med.Kjøp noen fine kort og lag det litt hyggelig rundt deg, enten det er hjemme, på kafé, på ferie, eller kanskje på hytta.Skriv noen fine ord og legg gjerne oppi en liten blomst du har presset, noen frø til å så, eller noe helt annet du synes passer. Jeg er sikker på at du gjør både din dag og mottakerens dag bittelitt bedre.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “En liten overraskelse”

  1. Absolutt en trivelig ting! Jeg sender alltid kort når vi er på ferie til noen få utvalgte. Jeg synes det er en fin tradisjon. I København i fjor gjorde jeg det også, men chizuz det er dyrt… men jeg velger å tenke at det er verdt det 🙂

  2. Så fin en idé, og noget man gør alt for sjældent nu om stunder.
    Som barn var jeg rigtig glad for brevvenner og ventede altid spændt på posten 🙂 Hvilket aldrig sker nu.
    Tak 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..