Med smak av India

Blomkål som smaker indisk. Ja, det høres kanskje merkelig ut, men jeg liker smaken av både garam masala og tikka masala. Og så liker jeg smaken av kokos.Jeg liker å lage enkle, smakfulle og lette lunchretter til meg selv, og dette har jeg laget etter egen inspirasjon.

Har du lyst å prøve gjør du som følger;

Kok blomkålbuketter, gjerne stilken også, i vann tilsatt litt salt i 2-3 minutter og hell dem deretter i et dørslag. Ha litt smør eller olje i stekepannen og fres litt fersk spinat til den faller sammen og tilsett så blomkålen. Dryss over krydderet du liker og bland det godt inn. Til slutt heller du over noen spiseskjeer kokosmelk og noen rosiner og lar det koke sammen. Voila, enjoy !

3 kommentarer om “Med smak av India

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.