Med smak av deilige tomater

Sommeren er tiden for enkel, lett og smakfull lunch på terrassen, og hva er vel bedre enn smaken og drømmen om vakre Italia.

Det du trenger er butterdeig, hvitløk, smøreost, olivenolje, salt, tomat og basilikum. Enkle og smakfulle ingredienser blir med enkle grep finfin lunch.

Smør Philadelphiaost og litt presset hvitløk på bunnen og legg på skiver av bifftomat. Oppå tomatskivene drysses litt havsalt, olivenolje og hakket basilikum. Til slutt brettes kantene opp. Terten stekes midt i ovnen på 200 grader i 30-35 minutter.

Denne kan lages med det fyllet du liker aller best. Jeg tror den også hadde vært god med Snøfrisk eller Chevre med oregano og timian også. I alle fall så skal jeg lage denne flere ganger i sommer, superdigg er den. En pakke butterdeig er anvendelig å ha liggende i fryseren til både søte og salte bakverk.

12 kommentarer om “Med smak av deilige tomater

  1. Den ser lækker ud, Ingrid! Jeg laver selv en tomattærte som er lidt sen at lave, og jeg vil prøve din som ser dejligt nem ud 🙂
    God tirsdag til dig!
    Knus fra Nana

  2. Hei og takk for super oppskrift. Dette ser så godt og enkelt ut at jeg fikk lyst til å prøve. Kjevler du sammen to plater butterdeig til hver posjon?
    Hilsen Vibeke

  3. Kan veldig anbefale kombinasjonen chevre og rødløk, som toppes med hakket persille etter steking. Det er helt perfekt til pizza, og helt sikkert godt på en slik terte også 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.