Fredagsmusikken

Det er fredag, det er helg og ikke minst, det er sommer. Det er tid for litt herlige og glade rytmer til å følge deg inn i helgen. I alle fall i Sør-Norge er det en helt magisk sommer og helg i vente.

Jeg var i Bodø i går natt og der minnet ikke mye om sommer, så jeg håper den nordlige delen av landet får deilig sommervær også snart.

Uansett, nyt musikken og helgen.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..