God sommer og fin mandag

Juli, den store ferietiden er i gang og kanskje har du også etterlengtet ferie. Juli er måneden da mye går i dvale og vi lever uten tidspress og gode dager på ferie med familie og venner.

I sommer har jeg ferie fra midten av august, og det kjennes litt lenge til, men jeg er så heldig at jeg har anledning til å jobbe redusert stilling og har fem fridager etter hver jobbeperiode. På den måten nyter jeg late sommerdager jeg også og får lagret minner til mitt mentale album.

Jeg oppdater bloggen gjennom sommeren også og håper vi ses.

God sommer og ferie til deg. Håper du også får samlet mange fine ferieminner.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “God sommer og fin mandag”

 1. Ja det er lenge å gå og vente nå. jeg også,…. hadde noen dager nå i Nord-Norge, mens neste bolk kommer i slutten av juli. Da er det hytta!
  Det skal bli så deilig!!!
  Du får nyte fridagene som er, og kose deg masse Ingrid 🙂 god sommerklem fra Mette

  1. Hei Mette. Det er noe ekstra fint med ferie med at man har bedre tid til å finne ro og ballanse. Fem fridager er jo bra det, men ikke nok til at jeg finner feriemodus. God sommer til deg. Klem, Ingrid

 2. God sommar til deg også.
  Fint å ha noko å sjå fram til så sein ferie er greit.
  Eg er pensjonist så burde hatt alle dagane tilgjengelege, men slik er
  det ikkje, det er alltid eit kvart som skal skje, og det er igrunnen godt at nokon
  har bruk for meg.

  Sommarklem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..