Jeg klarer meg ikke uten

Jeg har funnet meg mine favoritter som jeg rett og slett ikke klarer meg uten. Jo selvfølgelig, jeg hadde klart meg med andre merker også, men jeg er så utrolig fornøyd med disse.

Ingen dag uten mascara og øyepenn.

False lash effect mascara fra MaxFactor synes jeg er supergod. Den har en god kost, legger seg fint på vippene og er enkel å fjerne på kvelden.Estée Lauder sin Double Wear Stay-in-place Eye Pencil er perfekt. Fargen 03 Smoke er så fin for oss som har levd en stund. Den er akkurat passe avdempet slik at den ikke blir så hard mot våre modne øyne og hud.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Jeg klarer meg ikke uten”

    1. Det er helt sant, Madam. Det er en mengde der ute, og den ene skal være bedre enn den andre slik at man kan gå seg helt bort. Ofte er ikke det dyreste det beste heller. Klem, Ingrid

  1. Tak for tippet ang. mascaraen, den må prøves. Den jeg bruger lige for tiden klumper, og jeg vil ikke have klumper i vipperne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..