Fargerikt tilbehør

Grillsesongen er i full gang og ingen grillmat uten digg tilbehør. Jeg elsker jo grønnsaker, og til grillmaten på St.Hansaften laget jeg et fargerikt og enkelt tilbehør.

Jeg smurte aluminiumsfolie med olivenolje og la på skiver av paprika, squash og aubergine som jeg ringlet olivenolje og maldonsalt over. Jeg satte stekebrettet i stekeovnen på grill med varmluft 230 grader til jeg syntes de kjentes stekte nok ut.

Her er det bare å pøse på mengder av grønnsaker. Det som ikke blir spist kan brukes en annen dag til å lage Buddha bowl f.eks. De kan også spises kalde som en fargerik lunchsalat med fetaost eller chevre på toppen. Nam! Ofte så spiser jeg mer tilbehør enn grillmat, og jeg elsker tilbehør som brokkolisalat og hummus.

2 kommentarer om “Fargerikt tilbehør

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.