Focaccia på 1-2-3

Deilig skorpe med smak av maldonsalt og smakfull og aromatisk rosmarin. Yummi, sier bare jeg. Når det i tillegg er fort gjort å lage, er det en vinner hos meg.

Focaccia er anvendelig til det meste. Til supper og til middager, til smørbrød og til å spise som det er, og toppingen kan også tilpasses smak og behov. Du kan f.eks. tilsette soltørkede tomater, oliven, andre urter som oregano eller annet du liker.

1. Rør sammen deig av 1kg mel, 20g salt, 1l lunket vann og 1pose gjær.

2. Hev i 30 minutter

3. Hell deigen i langpanne, ta på ønsket topping og litt olivenolje. Stek i 25 min. 250 grader.

8 kommentarer om “Focaccia på 1-2-3

  1. Mmmm, så godt det ser ut.
    Takk for påminninga, eg trur eg har brukt liknande oppskrift,
    kanskje fått den av deg…
    Skal tru om den blir like god med speltmjøl ?

    Ha ein fin søndag.
    klem

  2. Elsker focaccia . Bruker det mye selv. Har du prøv med fetaost på? Det er godt det. Skal jammen prøve din oppskrift en dag også. Takk for at du deler.

    Ha en fin dag!

    Klem

  3. Ser godt ud. Tak for påmindelsen, det må jeg lave. Perfekt brød lige nu, hvor der både er tomater og rosmarin i haven.

    Bedste dag til dig

  4. Det så veldig godt ut, og det var en kjekk og grei oppskrift. Den skal nok testes i løpet av sommeren. 😊 Takk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.