Ildhjerter

Ildhjerter? Hmm, en litt merkelig tittel for denne romanen, synes jeg, og har ikke helt funnet sammenhengen.

I alle fall så er dette en roman jeg har hatt glede av å lese i sommer og som jeg lånte på eBokBib hos biblioteket. Den handler om tre britiskpakistanske søsken som blei foreldreløse i relativt ung alder. Storesøster tok seg av sine tvillingsøsken og broren dro til Syria og Raqqua for å verve seg til IS. Den handler også om politikk og dobble statsborgerskap.

Les gjerne mer om romanen HER.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..