Nei og atter nei

Nei og atter nei er tittelen på boken jeg nettopp blei ferdig med. Jeg lånte den på eBokBib på biblioteket. Trenger du lesestoff til helgen, stikk inn på eBokBib og lån den. Jeg tror og håper du vil like den du også.

Jan og Ingrid er rundt 50 år og skal snart ha sølvbryllup. De har to voksne sønner som fortsatt bor hjemme og snart står på terskelen til å flytte ut.

Ingrid jobber som lærer og er kommet i overgangsalderen, noe hun finner vanskelig og kjenner ikke seg selv helt igjen. Jan jobber i et departement og er blitt forfremmet. Han lar seg begjære av Hanne, som er 34 år, singel, tildels ustabil og ønsker seg en familie, av og til i alle fall.

Les gjerne omtale over romanen her.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Nei og atter nei”

  1. Uæh! Høres ut som en aktuell bok 🙂
    Må lese den tror jeg, takk for tips!

    Og du, kos deg med ferie når den tid kommer, klart dere ikke kan ta ferie i juli, hadde tatt seg ut når alle vi andre vil ha ferie liksom ;))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..