Fylte dadler

Dadler, det er så godt og disse fylte er sjukt gode. De er så enkle å lage og kan lages i god tid før du skal servere dem. Eller om du plutselig får lyst på noe digg, lager du dem på få minutter.

De kan spises som en del av fingermat, tapas, eller som en forrett.

Skjær et snitt i daddelen og fjern steinen. Fyll daddelen med blåmuggost, pære, valnøtt og frisk timian.

Som sagt, dette er så sjukt godt. Jeg elsker dem!

13 kommentarer om “Fylte dadler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.