Stekt blomkål med Chorizo

Når jeg er på mitt eget kjøkken og har tid, noe jeg ofte har, så liker jeg å lage grønnsaker i forskjellige varianter til lunch. Denne gangen har jeg laget en blomkålpanne som jeg fant oppskrift på i Dagens Næringsliv.

Dersom du ikke er hjemme ved lunchtider, slik som meg når jeg har fri fra jobb, så er dette fint å slenge sammen som en ekstra digg lunch i helgen eller som kveldsmat.

Til en person bruker jeg en halv blomkål i små buketter, 30-40 g Chorizo i tynne skiver, 1 kokt egg, flaksalt, noen hakkede salte mandler og litt sitronsaft.

Slik gjør du:

Stek pølse og blomkål i panna ca 10 minutter i litt smør. Kålen skal få farge, bittelitt skorpe og ha litt tyggemotstand. Når den nesten er ferdig drysser du over litt flaksalt og sitronsaft. Legg blandingen på tallerken og dryss over persille, hakkede mandler og et kokt egg. Yummi, så digg og akkurat passe spicy.

9 kommentarer om “Stekt blomkål med Chorizo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.