Sliter du med søvnen

Noen ganger kan det være vanskelig å få sove på kvelden, eller du våkner på natten og er lys våken. Det hender vel de fleste av oss fra tid til annen og er jeg hjemme da, så funker dette trikset ganske godt. På hotell er jeg alene i rommet og da funker avslappende musikk for meg.

Legg deg i favorittstillingen, prøv å koble fra tankene og lytt til denne avslappende og søvndyssende musikken. For meg gjør det i alle fall underverker.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..