Kyllingfilet på menyen

Skal jeg fortelle hva som er skikkelig godt til middag? Stekt kyllingfilet med søtpotet. Nammi!

Krydre kyllingfilet med salt og pepper og stek den i smør på stekepannen. Når den er nesten gjennomstekt legger du på litt ost av den typen du liker. Skru ned varmen, legg på lokk og la osten smelte mens fileten blir helt gjennomstekt. Er filetene veldig tykke bruker jeg å dele dem i to på langs før jeg legger på osten.

Lag strimler av søtpotet med en spiralkutter og stek dem på stekepannen i smør. Bland inn litt hakket grønnkål, spinat, godt med fersk basilikum, salt og pepper og stek til det er mørt.

Har du ikke to stekepanner kan kyllingen fint legges i stekeovnen og la osten smelte der mens du steker søtpoteten.

4 kommentarer om “Kyllingfilet på menyen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.