Det kvite sløret

Solens varme slør som stryker over kroppen er over for denne gang, og jeg, jeg er helt klar for det hvite sløret. Det hvite sløret som er som en gave, eller gavepapir om du vil. Et papir som pakker inn jorden slik at vi til våren igjen skal få oppleve magien som spirer og gror og kommer til overflaten og som varmes opp solens varme slør på ny.

Akkurat nå er jeg takknemlig for at vi har årstider og ikke evig sol og varme.

DET KVITE SLØRET

dagane kortare

nettene lengre

skogen så stille og svart

så ein morgon

eit tynt, kvitt strø

over blomane i hagen

over alt som har vore

og alt som skal kome

rim, seier mamma

frost, seier pappa

stjernestøv

spør du meg

Ruth Lillegraven

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Det kvite sløret”

  1. Velkommen hjem igjen.jeg er helt enig med deg, det er deilig med årstider vi har. Onsdag reiser jeg til Meloneras og skal bo på hotellet ved siden av der du har vært. Ha en fin helg.klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..