Quinoa og ingefær

Nam, ingefær, altså. Jeg elsker smaken, lukten, ja alt, og jeg er blitt skikkelig glad i quinoa.

Etter etegildet på ferie den siste uken med kake til frokost og altfor mye dessert på kvelden, er det tid for å ta tilbake kroppen og det gode kostholdet. Så enkelt det er å la seg forføre til å spise for mye av den bugnende bufeen på hotellet der alt ser like godt og innbydende ut. Nå er det tilbake til normalen igjen, og det er heller ikke å forakte.

Jeg har kokt quinoa etter anvisningen på pakken, skyllet den i kaldt vann og tilsatt salt, olivenolje, raspet ingefær og tørkede chiliflak. Du kan gjerne bruke fersk chili i stedet.

Jeg spiser quinoaen som en siderett til middag, tapas, i salat eller i Buddha bowl.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.