Mars 2019

Det er så fint å ha noe å se frem til, og jeg gleder meg virkelig til mars 2019. Da håper jeg at filmen om Dumbo kommer på en kino i nærheten av meg. Da vil jeg ta med barnebarna og vi skal kose oss med denne filmen som ser helt bedårende ut.

Ønsker deg en fantastisk fin fredag og helg.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Mars 2019”

 1. Den må jeg nok se jeg og-selv om jeg ikke har barnebarn😄
  I fjor gikk min datter som da var 31 og jeg og så Dyrene i Hakkebakkeskogen😄Vi storkoste oss!
  Ønsker deg en fortsatt fin fredagskveld og helg!
  Klem Anne Marit

  P.s.Om du fortsatt er ute og flyr,så kan jeg bare fortelle at det pisker på rutene på Jæren!
  Godt å kose seg inne da med et godt glass!🍷

  1. Det hørtes herlig ut med litt vin i glasset på en fredagskveld med regnet piskende på ruten. Jeg var på jobb og kom hjem i går kveld, men er allerede på farten igjen. Ønsker deg en fantastisk helg. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..