Dagens reklamesnutt

Jeg har funnet så mange fine reklamesnutter at jeg har tenkt å presentere noen av dem for deg nå de siste dagene før jul.

Jeg ser veldig sjelden TV og om jeg benker meg foran skjermen, er det nesten alltid noe fra NRK. Derfor blir jeg ikke eksponert for så mane reklamefilmer og kanskje er det nettop derfor jeg smelter helt av disse små fine julereklamene.

Håper du liker dem du også.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..