Rødbetsuppe

Julen er over og det er dags for hverdag og detoxtime. På tide å få kroppen tilbake i vanlig hverdagsmodus etter overload av sukker, fett og andre matvarer som hører julen til.

Det er tid for sunne og velgjørende matretter som supper. Supper, jeg blir aldri lei og det finnes et hav av varianter.

Rødbetsuppe er til å bli glad av. Se bare på denne fantastiske røde fargen, kombinert med rømme og gresskarkjerner.

Oppskriften er fra magasinet Mat&Vin.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Rødbetsuppe”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..