Hårbånd

En ting som gjør meg glad er når jeg kan få brukt opp litt av restegarnet jeg har samlet i en diger stoffpose. Alle strikkeglade har vel en pose restegarn som har en tendens til å vokse seg større og større.

Akkurt nå har jeg et prosjekt der jeg forsyner barnebarna og andre familiemedlemmer med hårbånd/ørevarmere i ull. Tiden for å holde seg god og varm rundt ørene er jo nå, og disse er fort gjort å strikke.

10 kommentarer om “Hårbånd

  1. Så fine ting du strikker. Liker den strikka luen du har på deg i bloggen 9 januar.
    Er det oppskrift på den og hvilket garn har du brukt? Har så lyst å strikke meg en 🙂

  2. Restegarn er gøy å strikke litt av ja. Jeg strikket en del før jul, fikk gitt noen smågavar i adventskalendere og julegaver.
    De pannebåndene var veldig fine. Fort og kjekt å strikke ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..