En fin dag

Håper du hadde en fin valentinsdag i går. Det hadde jeg. Jeg var sammen med mine kjære og jeg fikk flotte rosa roser av mannen. Jeg spiste lunch med Tine, eldstedatteren min og fikk barnebarna på overnatting i går kveld. Kort sagt, de enkle og nære ting gjorde dagen min fin.

I tillegg var jeg på fabrikkutsalget til SandnesGarn. De hadde -30% på alt i butikken uten at jeg visste det da jeg kom dit og det blei jeg jo også glad for.

Jeg synes det er viktig å sette pris på de små ting i hverdagen og gjøre hver dag spesiell. Den kommer aldri tilbake. Det gjør ikke denne fredagen heller, og jeg ønsker deg en fantastisk fin dag.

6 kommentarer om “En fin dag

  1. Dagen i går var ganske så vanlig her, men blir vel en kaffe med mannen i morgen..og han spanderer alltid.. (har felles økonomi da..hehe..) Hørtes ut som en fin «feiring» hos deg :)) Stilig bilde, og små fine ting setter jeg pris på også ❤ God helg fra Annebe

  2. For et herlig avslappende bilde av fine deg. Hørtes ut som du hadde en fin valentine dag igår og roser fortjener du😃. Her hadde vi en rolig TV kveld, litt godt i glassene og dessert på en hverdag. Ja og vipps hadde vi en fin kveld med det lille ekstra. Ønsker deg en deilig helg. Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..