Hvilken by er du?

Jeg hørte på et radioprogram her en dag hvor programlederene pratet om hvilken by de var. Hmm, hvilken by er jeg mon tro, tenkte jeg?

Jeg tenker at jeg må være en by som har stil og eleganse, for det liker jeg. Og så må det være god mat og trivelige kafeer der, og ja, gode kaker og deilig kaffe må det også være. Den første byen som falt meg inn var Paris. Ja, jeg skulle gjerne ha vært Parisien chic, men å ønske å være det, ja det er en helt annen enn å faktisk være det.

Nå er jeg langt fra den som har besøk flest byer. Jeg har faktisk besøkt veldig få, så utvalget for meg er ikke så stort.

I Mombay har jeg aldri vært, men jeg tror byen er for skitten, for bråkete og har for mye folk over alt. London er kjekk å besøke, men jeg er ikke London. Jeg kunne kanskje ha vært København, Milano eller Roma. Jeg har aldri vært i Roma heller.

Hvilken by er du?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Hvilken by er du?”

  1. Du passer godt til å være Paris ja. 🙂 Selv så må jeg tenke litt for å vite hvilken by jeg mener jeg er. Hm…ikke sikker på det enda. 😉 Ønsker deg en fin søndag! 🙂

  2. Ja, jeg tror absolutt du passer til Paris 🙂 Jeg har vært i Paris 12 ganger, men tror ikke jeg er Paris selv 🙂

    Men jeg aner ikke hvilken by jeg selv skal definere meg som. Jeg har vært i veldig mange byer både i inn og utland, og har selvsagt noen favoritter, men hvilke jeg kan definere meg som, er veldig usikkert i mitt hode 😉

  3. Paris kler deg ja 🙂 Aldri vært der, men tenker på det som en by med stil 🙂 Oslo hadde funka bra for meg..eller hadde København vært et alternativ.. Kos deg med dagen videre ❤ Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..