Lyst på noe godt til middag?

Mangler du litt inspirasjon og har lyst å prøve noe nytt. Hva med et mettende, lett og sunt alternativ som gratinert aubergine. Dette kan fort bli en favoritt hos meg, kjenner jeg. Jeg elsker aubergine og denne kan du fylle med det du vil.

Det er perfekt å bruke noen av grønnsakene og tingene du allerede har i skapet.

Del auberginen i to og skrap ut kjøttet. Skallet skal være helt, og dette er det jeg hadde tilgjengelig.

Jeg kuttet kjøttet i biter og stekekte det noen minutter i pannen sammen med løk og hvitløk. Så tilsatte jeg spekeskinke i biter, hakket tomat, litt ketsjup og litt permesanost. Salt og pepper. Jeg la fyllet oppi aubergineskallet og la litt jarlsbergost på toppen. Jeg stekte auberginen i en ildfast form i 25-30 minutter på 200 grader.

Her er det bare å leke seg med forskjellig krydder og fyll. Søreuropeiske krydderurter som rosmarin, oregan, timian osv. er het sikkert kjempegodt. Vil du ha flere proteiner kan du steke et speilegg eller to å ha ved siden av. Eller bytte ut spekeskinken med stekt kjøttdeig.

Mulighetenes digge middagsrett.

En kommentar om “Lyst på noe godt til middag?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..