The best of me

Liker du enkle, romantiske og klisjefylte filmer så er dette filmen for deg. Jeg så denne på Netflix i hotellsengen i går kveld, men for meg blei det nesten litt for mye av det gode til slutt. Filmen startet greit, men slutten tok kaka.

Dawson og Amanda møtes på skolen og blir kjærester. Så skilles deres veier og de møtes igjen 21 år senere.

Ser du ferdig filmer som du synes blir for forutsigbare og kleine?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “The best of me”

  1. Åja, klarer ikke la være å se selv om man skjønner hvordan filmen vil slutte. Har sett denne også 😉. Elsker avslapningen ved å leve meg inn i filmverdenen, og er ikke kresen på filmer så lenge det ikke er for mye vold og blod da. Klem til deg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..