Nytt i skapet

Jeg synes belter ofte kan være prikken over i’en og løfte et antrekk akkurat det lille ekstra som skal til. Jeg har kjøpt meg et par nye og er så fornøyd med dem.

Belter er forbruksvare og blir slitt etter en tids bruk og da er de ikke så freshe lenger. Jeg går derfor alltid for naturmaterialer som holder seg fine mye lengre enn varianter i plastikk.

Dyreprinten har fått innpass igjen. Nå i form av belte, og jeg elsker begge disse to godsakene.

3 kommentarer om “Nytt i skapet

  1. De er også pæne! Jeg har det med bælter som med tørklæder: Jeg synes de er så pæne, og begge dele klæder dig så godt! Jeg kan bare ikke finde ud af at gå med dem. Det er lidt underligt … men det må være noget med kropsbygning og type og den slags, tror jeg. Jeg gad godt være sådan en der gik med bælte 🙂

  2. Flotte belter😊Du er heldig som har fasong som kler belter for det løfter antrekket. Jeg er også slank, men har « guttefasong» så jeg blir bare rar og ufiks med belte😛

    1. Hei Anne. Det er viktig at man føler seg vel, i alle fall kjenner jeg på det. Jeg tenker at belter kan bæres på flere måter. Det kan være fint å ha det litt løst utenpå et plagg også. Trenger ikke alltid være i buksehempene. Ønsker deg en fin søndag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..