Skoleboller

I år går jeg for skoleboller til fastelavn, og om du følger meg på Instagram kunne du se at barnebarna og jeg hadde bakedag i går. To ivrige jenter som var kjempeflinke til hjelpe meg både med å lage deig og å trille boller.

Nystekt lunken gjærbakst, finnes det noe bedre? Når den i tillegg har vaniljekrem, melis og kokos, ja da er det bare å glede seg.

Jeg liker å lage gjærbakst i litt store emner. Da blir de ikke så lett tørre, men myke, saftige og gode. Jeg bruker samme oppskrift uansett hva jeg baker og tilsetter krydder som passer til det jeg skal lage.

  • 7 dl lunken melk
  • 1 pose gjær
  • 200 g sukker
  • 180 g smeltet smør
  • 1 kg hvetemel

En kommentar om “Skoleboller

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..