Touchdown Svalbard

For en kontrast å dra fra snøfrie og regntunge Bergen i dag og komme til iskalde Svalbard via Tromsø, der det var skikkelig snøføyke da vi var der. Og her på Svalbard er det -20 grader og vind. Noe som tilsvare 30 minusgrader og det var ikke vanskelig å kjenne både på kroppen og i nesa.

Hyggefaktoren blir desto større av å komme til hotellet som er så hjemmekoselig og fint. Føles nesten som å være på hyttetur med panelvegger i beiset furu på rommet.

Det blir ingen tur utendørs i kulden denne gangen for meg, og mørkt er det også. Litt synd egentlig, for øya er så vakker på denne årstiden når den er dekket med snø og lyset er kommet tilbake. På vei fra flyplassen kunne man fint se konturene av de flotte hvitkledde fjellsidene mot den mørke himmelen.

Nå venter noen timer på øyet før turen går sørover igjen i morgen tidlig.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Touchdown Svalbard”

  1. Feiret min 60 års dag der for to år siden med barn og barnebarn. En dag med snø og stiv kuling og neste dag gnistrende sol, men kaldt med hundekjøring, snøskuter og isgrotter. Fantastisk opplevelse!

  2. Svalbard er flott! Eg har vore så heldig å arbeida der ein sommersesong og ein vintermåned. Eit eventyr, men eg kunne aldri tenke meg å bu der: Å være nødt til å slenge geværet over skuldera når ein skulle gå tur utenom akkurat sentrum, vart for stor begrensning for meg. Men, for ein natur som er der ! ;

  3. Det hørtes veldig kaldt ut 🙂 Bra du kunne/kan kose deg på et slikt fint rom med mye særpreg da.. Ønsker deg ei fin kommende uke ❤ Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..