Mens vi venter på vår

Med jobben min reiser jeg fra nord til sør og fra øst til vest i landet vårt og ser at det er store variasjoner når det kommer til å nærme seg vår. I Stavanger har krokusen blomstret en god stund og i området rundt Gardermoen er alt dekket av hvit snø. I kveld ender jeg opp på Svalbard hvor det meldes om -20 grader. Brrr!

Mens vi venter på våren kan vi nyte denne fine filmen som setter oss inn i et modus over hva vi har å se frem til. Nydelig filming og behagelig musikk som får meg til å føle både takknemlighet og glede.

God helg til alle dere fine!

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..