En skål digg

Det er påske og tid for kos og det trenger ikke alltid være godteri. Prøv digg hummus med rødbeter. Så godt og så sjukt enkelt å lage.

Du kan bruke hummus som dipp til grissini eller grønnsaker for eksempel, eller du kan ha den som tilbehør til salat eller tapas, eller bare rett og slett spise den på polarbrød. Den er skikkelig god til å legge på toppen av fyllet på en wrap også, ja og så ved siden av påskens gule eggerøre. Mmm, yummi!

Og se på den digge fargen. Den er vel være til å bli glad av.

For å lage denne bruker du bare en vanlig oppskrift på hummus og tilsetter en kokt rødbet. Så enkelt og det blir så godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..