What’s for dinner?

Middag som er lekende lett å lage og som i tillegg smaker skikkelig godt, det liker jeg og i dag har jeg laget en slik middag. Har du lyst å høre om den?

Jeg har laget en gryterett med kyllingfilet hvor jeg har squashspagetti som tilbehør, men det passer godt med ris eller pasta også. Godt brød er sikkert også fint.

Jeg har kokt broccoli til, men det er bare å bruke det du liker, enten det er kokte grønnsaker eller en salat. Sausen smaker himmelsk og du, du kommer nesten helt sikkert skrape tallerkenen for å få med deg alt sammen.

Oppskrift til to personer med litt raus mengde saus;

  • 2 kyllingfileter
  • 1,5 dl vann
  • 1 terning kyllingbuljong
  • 1 beger lett crême
  • 3 ss mangochutney
  • 10 aprikoser
  • Ruccola

Skjær kyllingen i biter, krydre med salt og pepper og stek dem. Tilsett alt det andre unntatt aprikoser og ruccola og la det småkoke sånn ca 8-10 minutter. Tilsett opphakkede aprikoser og ruccola de siste minuttene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..